INFANTIL I PRIMÀRIA

Espectacles educatius amb els que aprendrem passant-ho be!

PERCUSSIÓ AL COMPOSTADOR

 

Dirigit a nens i nenes de 3 a 6 anys.

 

El Jardí amb les flors que fan més bona olor de tot el món, serà l'escenari on tindrà lloc aquesta història. Tot i que... potser no serà gaire bona idea deixar-ho en mans d'en PERCU-PIT, un personatge molt despistat...

 

"Percussió al compostador", és un espectacle educatiu que té com a objectiu que els nens i nenes aprenguin el funcionament d'un compostador d'una manera dinàmica i divertida.

 

A més, si el vostre centre té compostador propi o li agradaria tenir-ne un, la col·laboració de PERCURIOSITAT amb l'empresa AMBIENS, us donarà totes les facilitats i consells per poder gestionar-ho de la millor manera!


PERCU-PIT

 

Espectacle dirigit a nens i nenes de 3 a 6 anys.

 

El protagonista, en Percu-Pit, va a casa del seu germà Panxu, a cuidar les plantes del seu jardí. Les cuidarà amb molt d'amor, però no tindrà en compte un detall molt important que posarà en perill la vida de les plantes de Panxu. Haurà de trobar nous recursos, fer ús de la seva màgia particular, de la seva percussió i de la col·laboració de tots i totes per poder recuperar aquestes flors tan especials.

 

A diferència amb "Percussió al compostador", amb un caire més educatiu, "PERCU-PIT" es la idea original. Un espectacle per gaudir pel simple plaer de passar-ho be amb les aventures d'aquest personatge. I riure. Riure molt. Recomanat per activitats musicals i expressives. Ja que els nens necessiten passar's-ho be!!

***AMB REFÈRENCIES D'ALTRES CENTRES D'EDUCACIÓ.***

Escola "El Cau de la Guineu". (Corbera de Llobregat)

Escola Tarrès (Sabadell)

Agustina de aragón (Saragossa)


PER TOTES LES EDATS

MÉS+RIT+MES

 

Un home ple de ritme en un escenari. Només ell amb el seu cos serà els responsable d'omplir la sala de ritmes i farà que els espectadors formin part activa de la representació.

Tot seguit, i amb l'essència dels espectacles de MAYUMANA, aquest antic component del grup, farà unes mostres de percussions amb diferents instruments, objectes i recursos que asseguren no deixar-vos indiferents. Posarà a prova les habilitats rítmiques i expressives de tothom i comprovarem que tots tenim i som ritme.***AMB REFÈRENCIES D'ALTRES CENTRES D'EDUCACIÓ.***

C.C. La Sagrera (Barcelona)

Escola Municipal de Música La Garriga

Agustina de aragón (Saragossa)