Professional interdisciplinari -Format en teatre, dansa i música. Professor de percussió corporal- amb la missió de millorar l'expressivitat i les qualitats creatives i artístiques de les persones. 

Em vaig interessar per la música de ben petit i als 9 anys vaig a començar a tocar el piano.

Uns anys més tard, em vaig decantar per la percussió, tocant la caixa i el djembe,

 

Als 20 anys, començo a formar-me en teatre a Barcelona i dins de la formació, el que més m'interessa, és el moviment corporal. Un cop finalitzat, continuo els meus estudis a Madrid i profunditzo en el moviment i l'entrenament corporal.

 

Als 22 anys, em presento al casting de la companyía internacional MAYUMANA i soc seleccionat per formar part de la creació del nou espectacle “Momentum”, amb el qual actúo per escenaris de tot el mon com a  personatge principal.

 

Als 26 anys, mogut pel desig de voler oferir un servei educatiu a través de l'art, decideixo deixar MAYUMANA per crear el meu projecte personal. Neix PERCURIOSITAT

 

Mentre dono forma al meu projecte, col·laboro amb Xaropclown, com pallasso en geriàtrics, faig de tècnic de llums i de so i participo en diferents companyies de titelles i teatre d'objectes.

 

Als 31 anys, soc contactat per Cirque du Soleil per formar part d'un nou projecte i havent de prendre una decisió molt dífícil, agraeixo l'oferiment, però em comprometo amb el meu projecte personal, és a dir, amb PERCURIOSITAT.

 

Actualment, gestiono la meva pròpia companyia, (tot i ser el tècnic i jo, és una companyia, no?) faig les creacions dels espectacles, els represento, imparteixo diferents classes de percussió, realitzo formacions per professorat dels àmbits de música i educació física, faig esdeveniments i el que calgui relacionat amb el ritme, pero sempre, amb l'objectiu d'afavorir el benestar de cada individu i la cohesió grupal.

 

Crec en el poder de les paraules i de les accions, així com crec que si cadascú intenta donar el millor de si mateix, podem fer grans canvis en el benestar de les persones que ens envolten. I per tant, en la nostra societat. Aquesta és la filosofia d'aquest projecte educatiu.

 

MAYUMANA 2008-2012

KIKE CUADROS I MAYUMANA 2012

NEW YORK 2010

MES SOBRE MAYUMANA 2012EL SHOW

ESDEVENIMENTS I COMUNICACIÓ

PREMSATV3 2014-2018

XARANGA HO PETA 2016-2017

MESTRE SIPA I JO, A SENEGAL 2015XAROPCLOWN 2011-2012

OASI AL MAR 2014

PROJECTE PERET ALS BARRIS DE MANRESA 2014