Kike Cuadros

Professional interdisciplinari -ACTOR, BALLARÍ I MÚSIC. PROFESSOR DE PERCUSSIÓ CORPORAL- amb la missió de millorar l'expressivitat i les qualitats creatives i artístiques de les persones. 

 

De ben petit s’interessa per la música, i es forma en solfeig i piano. Més tard es decanta pel món de la percussió, el cajón i el djembe.

Al 2005 es forma en els estudis d’arts escèniques a Barcelona i en el 2007 continua amb aquesta formació a Madrid. Durant aquests anys, s'interessa per la dansa, i en especial en el moviment i l'entrenament corporal

 

Al 2008, es escollit per la companyía internacional MAYUMANA per crear el nou espectacle “Momentum”. Amb el que actua per escenaris de tot el mon com a personatge principal.

Al 2012, deixa aquesta companyía per crear la seva pròpia. Neix PERCURIOSITAT!

 

Mentrestant col·labora amb Xaropclown, com pallasso en geriàtrics i altres companyies de titelles i teatre d'objectes fins el 2013.

 

 

Actualment, gestiona la seva pròpia companyia, fa les creacions dels espectacles, els representa, imparteix diferents classes de percussió i realitza formacions per professorat del àmbits de música i educació física.